McAdams Mobile Logo
Portfolio | UNC Charlotte, Cone Center Parking Lot

Accessible Parking Expansion

UNC Charlotte, Cone Center Parking Lot

Charlotte, NC

Client Name:

UNC Charlotte

Project Type:

Education Campuses

Services Leveraged:

Civil Engineering

Landscape Architecture

Surveying

UNC Charlotte needed an additional surface parking lot in front of the Cone building on campus. This project improved maneuverability and increased surface accessible parking spaces, as well as improved accessible access route to the lower level of the Cone building from the front parking area. Campus standard lighting was added and we were able to salvage mature landscaping for reuse and designed. McAdams provided topographic survey for design.

creating experiences through experience

View other projects ›